Gå til hoved-indhold

Rosa uden filter

”Få det bedste ud af livet” og ”Tag ikke livet for tungt. Du slipper alligevel ikke levende fra det”, er to af Rosa Kildahls mottoer.

Rosa blev landskendt, og hele Danmark kom på fornavn med hende, da hun i 2017 deltog i DR-programmet "Den store bagedyst". Året efter valsede hun sig ind i endnu flere hjerter, da hun deltog i "Vild med Dans" på TV2. Siden har hun deltaget i mange events lige fra bagekonkurrencer til indsamlinger. Rosa har også sin egen YouTube-kanal, hvor hun lærer unge at lave mormormad, har

Mød Rosa uden filter i et foredrag, der handler om at bevare sindet åbent og holde fast i evnen til at glædes over store og små ting i hverdagen. Det smitter at være positiv, og Rosas udfordringer i livet har ført hende på nye veje og lukket op for nye muligheder.

Rosa fortæller om pludselig at miste sin mand som 41-årig, finde sine rødder på Grønland, bage sig ind i danskernes hjerter og bo i Glyngøre tæt på datteren Trine, barnebarnet Frida og ikke mindst Tour de France-vinderen Jonas Vingegaard.