Gå til hoved-indhold

Ungeklubben

Har du et barn, der er konfirmeret? Og synes du, at vedkommende har brug for et sted, hvor unge mennesker kan sludre om alt eller intet? Så kig med her.

Når unge træder ind i voksenlivet, er der meget på spil. Der står vi som forældre, og ved ikke, hvilken retning vi skal vise de unge. Vi vil gerne sende dem et sted hen, hvor de kan blive forstået og få talt om livet, og alle de ting, der rykker på sig.

Det vil vi gerne være med til at lave om på i Solrød Strandkirke. Derfor byder vi de unge velkommen til ungdomscafé en gang om måneden.

Der er altid mad, musik og nærvær. Her kan de unge mødes med præster, ungdomsmedarbejdere og frivillige. Her kan de også lave aftaler om at mødes uden om caféen, hvis de har brug for det.

Men vi har brug for din hjælp! Vi vil gerne sende et nyhedsbrev til jer forældre og til de unge, hvor vi oplyser om arrangementer og andre tilbud, der er målrettet de unge.

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, prik den unge på skulderen og sig, at de skal gøre det samme og fortæl andre forældre om vores tiltag.

Vil du vide mere, kan du kontakte Karina Skov Iversen på tlf. 5062 0397.