Gå til hoved-indhold

Fortællekoncert med Mathilde Falch Trio

Glæd dig til et nærværende og musikalsk foredrag i selskab med musiker og SIND-ambassadør, Mathilde Falch.

Onsdag den 12. april kl. 19.00 optræder hun og to musikere ved en fortællekoncert i Solrød Strandkirke. Fortællekoncerten er et miks mellem hendes egne sange og hendes personlige historie med psykiatri og misbrug.

Som 16-årig fik Mathilde Falch livstruende anoreksi, blev derefter indlagt på den lukkede afdeling og skar i sig selv for, at de fysiske smerter skulle overdøve de psykiske. Senere misbrugte hun stoffer og alkohol, men ved hjælp af en enorm viljestyrke, sangskrivning og manden Jesper Juhl kom hun over på den anden side.

I de sidste mange år har Mathilde Falch haft fokus på at være med til at give psykisk sårbare, misbrugere og pårørende en stærk stemme for at nedbryder tabuer om psykisk sårbarhed og misbrug.

Den 33-årige musiker og sangskriver har udgivet fem cd’er og én EP og turnerer rundt med sit band, alene og med de to musikere, som hun har med til Solrød.

Du kan forvente en aften med ærlighed, styrke, dybe tekster, dejlige melodier og et glimt i øjet.

Der kræves ingen tilmelding, og det er gratis at deltage, så giv dig selv en unik fortællekoncertoplevelse i Solrød Strandkirke.

Talentfulde unge giver koncert

Søndag den 23. april kl. 15-16 får Solrød Strandkirke besøg af nogle af de ypperste unge talenter indenfor klassisk musik.

De unge mellem 12 og 19 år er en del af Jacob Gade Legatets 3-årige talentprogram, der vil skabe et miljø på tværs af de forskellige danske musikmiljøer, hvor de mest engagerede og talentfulde unge instrumentalister får mulighed for at strække sig så langt de vil – og kan – sammen med hinanden.

Gennem forskellige aktiviteter udvikler de sig som musikere på mange parametre. De arbejder med nogle af de dygtigste, internationale musikere, spiller koncerter, deltager i workshops og meget andet.

Koncerten i Solrød Strandkirke byder på et bredt og varieret program i en legende musikalsk atmosfære med stort engagement og ekspertise.

Kom og lad jer fortrylle af unges bud på klassiske værker og med lidt tango som ekstra krydderi.

Koncerten er gratis, og der er ingen tilmelding.