Mød din præst i Solrød Centret

Fredag den 30. august kl. 15-17 kan du møde præsterne Charlotte Gravesen og Mona Møberg Larsen i Solrød Centret. De går rundt i centergaden og deler flyers ud om menighedsrådsvalget, der finder sted tirsdag den 17. september kl. 19.00 i Solrød Strandkirke.

Endnu vigtigere er det, at du kan få en snak med dem om, hvad det indebærer at være med i menighedsrådet, der minder om en bestyrelse.

"I Solrød Kirker har vi et godt arbejdsfælleskab – både mellem medarbejdere og i menighedsrådet. Fremover kommer vi dog til at mangle en del menighedsrådsmedlemmer. Derfor reklamerer Charlotte og jeg, hvor vi kan – bla. en eftermiddag i centeret. Du behøver ikke at være specielt kirkelig og kan komme på kurser, hvor du lærer om kirke og menighedsråd", fortæller Mona Møberg Larsen.

Et spændende frivilligt arbejde for alle

“For nylig mødte jeg en kvinde, der sagde, at hun ikke troede, at hun kunne bidrage med noget. Til det vil jeg sige: Alle kan være med, og det er et spændende arbejde. Vi hjælpes ad med ledelse, økonomi og vedligehold af kirker og kirkegårde, men har du viden eller erfaring mht. bygninger, personaleforhold, økonomi og kirkekultur er det meget velkomment. Du lærer meget undervejs og behøver ikke fra starten at vide noget særligt om kirkens måde at være i verden på”, siger Charlotte Gravesen og fortsætter:

“Er du på vej på pension, kan vores frivillige arbejde være dér, hvor du lærer nyt og bruger de kræfter, du stadig har. For eksempel kan du være med til at bestemme, hvordan Solrød Strandkirkes nye tilbygning skal se ud, hvordan vi får tænkt mere klima og biodiversitet ind på kirkens grønne arealer og i kirkens daglige drift, og hvordan vi sikrer, at kirken er et godt sted at være ansat”.

Kom og få svar på dine spørgsmål den 30. august eller ring til Charlotte og Mona.