Babysalmesang i Solrød Strandkirke

Vi tilbyder ”Babysalmesang” i Strandkirken to gange om året med start i januar og ca. 1. september.

Det er et  forløb på 10 uger, hvor mødre/fædre kommer en formiddag om ugen i kirkerummet, og under ledelse af kirkesanger Svafa Thorhallsdottir synger og leger enkle salmer og sange med babyerne.

Svafa Thorhallsdottir tilrettelægger programmet, så det passer til børn fra 0 til 12 måneder.

Vi mødes i kirkerummet til 45 minutters sang/leg, derefter er der kaffe/te/snak i konfirmandlokalet.   

Så er der åbnet for tilmelding til babysalmesang med opstart torsdag den 9. januar 2020 og sidste gang er den 2. april 2020.

Man tilmelding er på følgende mailadresse: kordegn@solrodkirker.dk og man skal oplyse følgende ved tilmeldingen: barn og mors navn, telefonnummer, samt hvilket hold man vil på. Der er et hold kl. 9.30 og et kl. 10.30. Der er plads til 14 mødre med børn på hvert hold.

Første gang i kommer skal I udfylde en samtykke erklæring.

Hvis holdet er fyldt kan man skrives på venteliste.

Barnet skal være født før man kan tilmelde sig, og oplysningerne I giver, bliver behandlet iht. Solrød Sogns Privatlivspolitik - kan ses her

Jeg hedder Svafa Thorhallsdottir og skal stå for babysalmesang i Solrød Strandkirke i foråret 2019. Oprindeligt kommer jeg fra Island, men har boet i Danmark siden 2004, og jeg taler flydende dansk.
Jeg er sanger og musikpædagog og elsker at arbejde med musik og børn - specielt de allermindste.
Tidligere har jeg arbejdet i mange kirker i København, hvor jeg både har undervist og lavet workshops i babysalmesang.
Undersøgelser viser, at musik stimulerer barnets sanser, og mange af de danske salmer har et enkelt tonesprog og er derfor oplagte at synge for små børn.