Marts 2013

Påske - kirkens vigtigste tid

Påsken er en af de vigtigste højtider i kirken. På kun en uge fortælles der en historie, som spænder fra håbet om at alting nu bliver godt - til håbløshedens smerte den dag det hele forekommer tabt, for til sidst at ende med glæden og troen på, at Guds kærlighed til os er stærkere end alt, hvad vi kan finde på.

Fra palmesøndag til 2. påskedag er der gudstjenester og arrangementer for alle aldre i kirken. Kom og fejr påsken i Solrød Kirke og i Solrød Strandkirke.

Se mere på kirkens hjemmeside www.solrodkirker.dk

Sogneindsamling 2013

Søndag d. 10 marts har Solrød Sogn og Folkekirkens Nødhjælp brug for frivillige indsamlere til kampen mod sult.

Udviklingshjælp nytter - og kampen mod fattigdom kan vindes. Men der er stadig meget at tage fat på: Sult! 870 mio. mennesker lider af kronisk underernæring, og hvert 12. sekund dør et barn af sult. 

D. 10. marts 2013 deltager Solrød Sogn igen sammen med Folkekirkens Nødhjælp i kampen mod sult ved at sende indsamlere ud for at ringe på så mange døre i sognet som muligt.

Derfor: Meld dig allerede nu som indsamler d. 10. marts til kirkekontoret, 5614 0055/ kordegn@solrodkirker.dk  eller hos indsamlingsleder Ole Rathmann på 61503496 eller olra@dtu.dk

Hyggeklubbens sangeftermiddag

Torsdag den 14. marts kl. 14.00 i Solrød Strandkirke

Der synges fra højskolesangbogen, og kirkesanger Elaf Larsen og en af kirkens organister medvirker. Der serveres kaffe og kage til arrangementet, og alle er hjertelig velkommen.

Gospelgudstjeneste

Søndag den 17. marts kl. 11.00 i Solrød Strandkirke

Kom og oplev et af årets absolutte højdepunkter i Solrød Strandkirke, når ca. 70 af årets konfirmander synger gospel. Gudstjenesten afslutter konfirmandernes gospelweekend, og kirken er altid stuvende fuld af familie, venner, tidligere konfirmander og menighed. Gospelkoret Joyful Noise medvirker under ledelse af Peter Bernhard.

Alle er velkomne, og efter gudstjenesten serveres der kaffe, te og boller.

Præst Charlotte Gravesen

Skærtorsdagsmiddag

Torsdag den 28. marts kl. 18.00 i Solrød Strandkirke

Denne aften smelter måltid og gudstjeneste sammen. Gudstjenesten foregår ved langborde i kirkerummet, og vi spiser undervejs. Påskemåltidet består af lam, salat og brød og vi får vin til. Tilmelding er ikke nødvendig.

Præst Leif Ellerbek