Nytårsforsætter

Når et nyt år begynder, så lover vi os selv, at nu skal meget bliver bedre.
Vi skal typisk holde op med at ryge, tabe os, dyrke mere motion, være mere sammen med vores familie. Vi har høje forventninger til os selv og motionscentrene fortæller, at der er mange, der melder sig ind i januar, men allerede i marts holder de op med at træne igen. Hvem kender ikke det? Hvad med at vende det hele på hovedet og sige til os selv, at i det nye år, skal vi lære at acceptere os selv. Med de ekstra kilo og smøger og slik. Men hvordan kan vi lære at acceptere os selv, når vi er fulde af fejl?
Vi kunne måske se på os selv med Guds øjne. Gud ser kærligt og tilgivende på os. Vi er ofte den hårdeste dommer over os selv. Hvis vi nu lyttede til Guds stemme, så kunne det være, at vi kunne finde lidt fred inden i og acceptere og elske os selv.
Så kan det da godt være, at vi får lyst til at gå i motionscenteret eller tabe os, fordi vi ved, at vi får det bedre. Men så er det ikke længere, fordi vi skal lave om på os selv, og fordi vi kun er gode nok, når vi er tynde og sunde.
Godt nytår!
Charlotte Gravesen

 

Fredagstræf

Fredag den 25. januar kl. 17.30 i Jersie Sognehus

Tilmelding og køb af madbilletter (á 50,00 kr)kan ske på Jersie eller Solrød kirkekontorer senest onsdag den 23. januar.

Godt nytår fra Menighedsplejen!

 

Nytårskoncert med Solrød Harmoniorkester

Mandag den 28. januar kl. 19.30 i Solrød Strandkirke

Solrød Harmoniorkester (tidl. Køge Harmoniorkester) er flyttet tilbage til Solrød under sit gamle navn.

Samtidig har de fået ny dirigent, Svend Kragelund. Svend er en meget erfaren dirigent, der har spillet 23 år i kapellet, 6 år i livgarden og han har i 13 år været musikleder i Tivoligarden.

Orkesteret forventer at få rigtig meget ud af denne erfaring og glæder sig til i Solrød Strandkirke, at vise hvad de kan.

Velkommen!

 

Aftengudstjeneste

Tirsdag den 29. januar kl. 19.30 i Solrød Kirke

Kom til aftensgudstjeneste med præst Michael Rønne Rasmussen.

Bagefter er der kaffe i våbenhuset. 

 

Foredag i Hyggeklubben "Fra øde strandenge til attraktive boligområder"

Torsdag den 31. januar kl. 14.00 i Solrød Strandkirke

Kom og hør lokalhistorikeren Jens Strunge Jensen fortælle om strandområdets udvikling efter år 1900.

Der er kaffe og kage til alle fremmødte.

Velkommen!