April 2013

2. Påskedag for børn og voksne

Mandag den 1. april kl. 11.00 i Solrød Strandkirke

Påsken er også for børn og derfor skal vi ikke kun sidde stille. Vi skal på påskevandring. Vi skal rundt i hele kirken og opleve påskens begivenheder, lige fra festoptog og fællesspisning ved alteret - til at slå søm i et bræt. Sidst men ikke mindst skal vi opleve påskemorgens under.

Efter gudstjenesten er der frokost til alle, og kreativt hjørne til de små. Præst Leif Ellerbek

Musikcafé

Lørdag den 6. april kl. 15.00 i Solrød Strandkirke

Velkommen til musikcaféen med Solrød Strandkor og gæstesolist. Gæstesolisten denne dag er den rutinerede og alsidige saxofonist Per Bäcker fra Lund. Per Bäcker er medlem i trioen Mellow Motion og har spillet med Tolvan Big Band. Han har optrådt i svenske tv med værker som er komponeret specielt til ham. Programmet består af mange musikalske tråde, på svensk kalder man det ”Fra barock til kun rock”. Der vil være fællessang, så varm stemmebåndene op!!!!

Der er fri entre og mulighed for at købe kaffe/rødvin og kage.

 

Hyggeklub foredrag "Gamle Danmark. Kan du huske dengang...?"

Torsdag den 11. april kl. 14.00 i Solrød Strandkirke

Vi ser en billedserie og en film om livet og begivenhederne i Danmark fra 1960 - 80, og vi udveksler erindringer fra den tid. Der er kaffe og kage til alle, der møder op. Velkommen!

 

Koncert med Duo Stemya

Tirsdag den 16. april kl. 19.30 i Solrød Strandkirke

Duo Stemya består af to alsidige musikere, hvis program spænder over et bredt felt af stilarter og instrumenter f.eks. violin, mandolin, guitar, sitar og klaver. Begge musikere har modtaget mange legater og udmærkelser inden for deres musikalske områder, og denne aften vil de underholde os med et varieret og spændende program.

Der er fri entre. Velkommen!