November 2012

November måned byder på foredrag, koncert og lystænding - både i kirkerne og på kirkegårdene. Her er der tid til at reflektere over livet, mens vi tænder lys i den sidste måned - både i efteråret og kirkeåret.

"Det meningsfulde liv" ved Professor i Psykologi Svend Brinkmann

Torsdag den 1. november kl. 19.00 i Jersie Sognehus

Menighedsrådene i Jersie og Solrød sogne inviterer til foredrag af professor i psykologi ved Aalborg Universitet, Svend Brinkmann. Det er et emne, der optager mange mennesker i dag, nemlig hvordan vi opfatter og hvordan vi hver især finder frem til et meningsfyldt liv.
Alle er velkommen, og der serveres en kop kaffe og kage á 20 kr.

Allehelgen

Allehelgen falder søndag den 4. november. Igen i år vil dagen blive markeret med gudstjeneste og lystænding i Solrød Strandkirke kl. 11.00 og Solrød Kirke kl. 12.30. 

Der er mulighed for at gå ud på kirkegården og sætte tændte lys på gravene. Fra kl. 11.30 vil der være øl/vand og sandwich i graverhuset på annekskirkegården

Allehelgenskoncert

Søndag den 4. november kl. 19.00 i Solrød Strandkirke
Allehelgens aften er for mange en naturlig anledning til stilhed og eftertanke.
I Solrød Sogn har man i år mulighed for at lade sig inspirere af den stemningsfulde musik ved en meditativ koncert, hvor Lotte Hovman, Nille Hovman og Anne Kirstine Mathiesen vil fortolke smukke danske aftensange af Lange-Müller, Carl Nielsen og Weyse m. fl.

Der er fri entré

Tidligere TV-journalist og hofreporter Poul Jørgensen gæster Hyggeklubben

Torsdag den 8. november kl. 14.00 i Solrød Strandkirke

Poul Jørgensen fortæller om sit spændende liv som journalist og sin deltagelse som reporter ved kongehusets familiebegivenheder og fester fra TV´s barndom i 1952 til 1990-erne. Der er fri entre, og der serveres kaffe og kage.
Alle er velkomne

Præstepraktikanten David

I uge 41 havde Charlotte Gravesen fornøjelsen af at have en 9. klasses elev i praktik som præst. David B. Fastholm på 14 år fik et spændende og alsidigt indblik i præstens ugentlige arbejde og har skrevet om sine oplevelser i klummen "Præstepraktik", som kan læses på kirkens hjemmeside.