Bryllupstid

Det er bryllupstid i vores kirker. I dette sommerhalvår har vi 20 bryllupper i Solrød sogn. Der er efterhånden mange par, der bliver borgerligt viet og så kommer de senere, måske året efter, til kirken og får deres ægteskab velsignet. For os præster er den form for bryllup nøjagtig lige så festlig, som vielsen, hvor den borgerlige indgåelse af ægteskabet, sker i kirken. Det er vigtigt at slå fast. Det, der er så festligt og smukt ved den kirkelige velsignelse, er at parret så åbenlyst viser deres kærlighed og at vi alle sammen i kirken beder for dem og ægteparret og os andre bliver bestyrket i og mindet om, at Gud er med dem i deres liv.

Så her i Solrøds kirker glæder vi os meget til dette sommerhalvårs vielser og kirkelige velsignelser.

Charlotte Gravesen

 

Her i juni-måned byder Solrød Strandkirke midsommeren velkommen med masser af musik for enhver smag og for enhver alder.

Spire- og Børnekorets sommerkoncert

Søndag 3. juni kl. 15.00 i Solrød Strandkirke kommer de dygtige børn fra Spire- og Børnekoret og synger forårs- og sommersange, "klassiske" danske børnesange, filmmusik og ikke mindst fællessange. Korene ledes af Ina Wakabayashi og Ove Mathiesen.

Der er fri entré

Hyggeklub indbyder til sangeftermiddag

Torsdag den 7. juni kl. 14.00 holder hyggeklubben sæsonafslutning med en sangeftermiddag, hvor der synges fra klubbens sanghæfte og fra højskolesangbogen. Kirkesanger Elaf Larsen og en af kirkens organister medvirker.

Der serveres kaffe og kage, og alle er velkommen.

Sommerkoncert med Herfølgekoret

Onsdag den 27. juni kl. 19.30 i Solrød Strandkirke.
Herfølge-koret vil denne aften give en sommerkoncert med et bredt repertoire af danske og internationale godbidder. Koncerten i Solrød Strandkirke bliver samtidig den sidste med dirigenten igennem 8 år, Nikolaj Andersen fra Jersie.

Der er fri entré