Aftengudstjeneste i Solrød Kirke

Tirsdag den 31. januar kl. 19.30 

Temaet er: En gudstjeneste om lys og mørke inde i os og omkring os

 Præst Leif Ellerbek

Hyggeklub foredrag i Solrød Strandkirke

Torsdag den 2. februar kl. 14.00

Min barndom i Tanzania på godt og ondt

Sognepræst Leif Ellerbek fortæller og viser billeder fra sin barnedom og skoleår i Tanzania. 

Jeg blev født i Tanzania og voksede op som missionærbarn. 

Min barndommen rummer gode minder, men også mange meget dårlige minder - især fra kostskoletiden. 
Man efterlader ikke bare et barn på 6 år, på en kostskole og kører sin vej, uden at det får konsekvenser. 


Foredrag med Birgit Meister i Solrød Strandkirke

Onsdag den 15. februar kl. 19.30 

Birgit er kendt af mange fra sit arbejde i Danmarks Radio TV, dels som nyhedsvært, dels som vært ved de store valgaftener i 80’erne og 90’erne. Hun vil bl.a fortælle om sine mange aktiviteter igennem et langt liv, og herunder også komme ind på arbejdet med salmerne, først i kommissionen senere under udarbejdelsen af Salmeordbogen.

Gratis adgang - kaffe/kage kan købes for 20 kr

Hyggeklub sangeftermiddag i Solrød Strandkirke

Torsdag den 16. februar kl. 14.00

Vær med til en hyggelig eftermiddag, hvor sangglæden folder sig ud. Vi sørger for kaffe og kage og stiller med organist, så er resten op til deltagerne. 

Søndag den 4. marts fra Solrød Strandkirke

Solrød Sogn sender igen frivillige indsamlere på gaden for at bekæmpe sult ved Folkekirkens Nødhjælps årlige sogneindsamling.

Sult er det mest ekstreme udtryk for fattigdom og et overgreb mod menneskers grundlæggende ret til mad og liv. Nogle mennesker sulter, fordi de rammes af naturkatastrofer eller lever på steder, der er følsomme for den mindste variation i vejret. Nogle sulter, fordi andre krænker deres rettigheder og bevidst fratager dem deres ejendom eller muligheder for at klare sig selv.
Folkekirkens Nødhjælp bekæmper årsagerne til sult med akut nødhjælp, langsigtet udviklingshjælp og ved at arbejde for menneskers ret til at leve i værdighed og uden sult på både lokalt og internationalt plan.

Det arbejde vil Solrød Sogn og flere end 1300 andre sogne sammen med omkring 20.000 frivillige indsamlere støtte, når de søndag d. 4. marts går på gaden for at samle ind til Folkekirkens Nødhjælps arbejde med at bekæmpe sult.

Meld dig allerede nu dig som indsamler til søndag d. 4. marts på kirkekontoret, tlf. 5614 0055 eller e-mail kordegn@solrodkirker.dk – så vil du høre nærmere fra os.