I december måned byder Solrød Sogn på dejlige julekoncerter og stemningsfulde gudstjenester, mens vi venter... 

Syng julen ind

Tirsdag den 4. december kl. 19.30 i Solrød Kirke

Kom og syng med på julens dejlige sange i den gamle landsbykirke sammen med pigekoret og Ove Mathiesen. Efter sangen bydes der på gløgg i våbenhuset.

Præst Charlotte Gravesen

 

 

Koncert med fangekoret

Søndag den 9. december kl. 15.00 i Solrød Strandkirke

Fangekoret fra Vridsløselille Statsfængsel har sunget i 15 år bag tremmer og blev landskendt, da det under stor bevågenhed udsendte ”Forbryderalbummet” i 2004. Sidenhen er det blevet til flere cd- udgivelser med kormedlemmernes egne sange.

Den store efterspørgsel på koret udenfor murerne har ført til at Direktoratet for kriminalforsorgen har lavet særlige udgangsregler for de indsatte korsangere.

Der er fri entre og alle er velkommen

 

 

Julekoncert med Joyful Noise

Mandag den 10. december kl. 19.30 med klaver og
Lørdag den 15. december kl. 15.00 med band i Solrød Strandkirke
Igen i år vil der være hele 2 muligheder for at opleve korets glade gospel- og julemusik. I pauserne kan der købes kaffe og kage, og vindes flotte præmier i amerikansk lotteri.

Der er fri entre

 

 

Julekoncert med lucia optog

Den 13. december kl. 19.30 holder Solrød Sogn sin traditionelle julekoncert. Pigekoret og Solrød Strandkor medvirker sammen med solisterne Angelica Larsson, sopran og ClasGöran Sjöberg, violinist fra Det Kongelige Kapel, og Ove Mathiesen og Lars Ruuth som leder korene. Vi skal høre nye og gamle julesange, samt klassiske værker af bland andre Vivaldi. Da det er den 13. december, får publikum også et smukt og stemningsfuldt lucia optog.

Det er fri entré. Velkommen!

 

 

Lillejuleaften omkring flyglet

Søndag den 23. december kl. 15.30 i Solrød Strandkirke
Kom i stemning til juleaften. Alle gaverne er forhåbentlig købt og fokus er nu på det, som skal ske.

Kom og syng med på de dejlige julesalmer og lyt til juleevangeliet. Det er tanken, at det er jer, der kommer, der vælger salmerne. Efter gudstjenesten er der gløgg og æbleskiver.

Præst Leif Ellerbek

 

 

Gæsteprædikant fra det høje nord

Juleaften kl. 14.00 og 15.30 i Solrød Kirke

Jakob Brønnum, til daglig forfatter og redaktør af præsternes fagblad, Præsteforeningens Blad, har ikke været i Solrød Kirke i 53 år!Men nu kommer han dér, endda to gange, når han juleaften giver de juletravle Solrød-præster en hånd med ved at holde de to gudstjenester kl. 14.00 og 15.30. Forrige gang han var i kirken, blev han som spædbarn i sommeren 1959 døbt dér af sin farfar, i forbindelse med forældrenes sommerophold i Solrød Strand. Nu kommer han dér for at holde jul hos sin svigermor.

Til daglig bor Jakob Brønnum med sin familie i storbyen Örebro, 550 kilometer oppe i Sverige, men vejen til Københavnsområdet er ikke lang. Senest deltog han i bogmessen i Bella Center med et foredrag om en af sine seneste bøger, "Verden ifølge U2", der på næsten 300 sider udlægger den verdensberømte rockgruppes tekster.

 

Solrød Sogn ønsker alle en glædelig jul og et velsignet nytår