Sensommeren nærmer sig med hastige skridt og vi går en ny sæson fyldt med aktiviteter i møde. Her kommer de nærmeste datoer:

Første menighedsrådsmøde efter ferie afholdes tirsdag d. 14. august kl. 18 i Solrød Strandkirke.

Efterårets minikonfirmander kommer fra Munkekærskolens 3. klasse og vi vil starte 1 hold op både før og efter efterårsferien. Første hold begynder tirsdag d. 21. august kl. 14.

Konfirmanderne indbydes til velkomstgudstjeneste søndag d. 26. august kl. 14 ved Charlotte Gravesen og søndag d. 2. september ved Leif Ellerbek - begge i Solrød Strandkirke.

Babysalmesang starter op igen torsdag d. 30. august kl. 9.30. Forløbet strækker sig over 10 gange i efteråret.

 

Hyggeklub

Hyggeklubben starter efterårssæsonen op med en sangeftermiddag torsdag den 30. august i Solrød Strandkirke kl. 14.00.

Vel mødt!

Nyt ansigt i Solrød Strandkirke

Som mange sikkert ved, så er vor kateket Anita Obeling Kring gået på barsel, og har overladt jobbet som kateket til Mikela Risum i perioden 1. april 2012 - 1. juli 2013. 

Mikela Risum er Cand. Teol. og har senest arbejdet i Danske Sømands- og Udlandskirker som kirkeassistent og ulønnet hjælpepræst i Rotterdam, Holland. Blandt de mange spændende kateketopgaver, er det især undervisning af minikonfirmander og konfirmander, som Mikela glæder sig til:

"Som kateket i Solrød Sogn ser jeg frem til et år fyldt med oplevelser og udfordringer. Mine første måneder har været travle med undervisning og konfirmationer, og det bliver fantastisk at få lov at følge de næste 3 hold konfirmander helt fra start af og lære dem godt at kende. I løbet af året kommer vi omkring emner som tro og tvivl, ansvar, den gode ånd, samt livet og døden. Undervejs bliver konfirmanderne forhåbentlige mere fortrolige med kirken og den kristne tradition, og de får lov at bruge alle sanserne som hjælpemidler. Vi skal se bagud, vi oplever her og nu, og vi vil se fremad i forventning - også til konfirmationen. Det forløb bliver utrolig spændende! Jeg har været så heldig at kunne følge Anita, inden hun gik på barsel, og få et fint indblik i hvordan hendes arbejde fungere, og det gør det nemmere for mig at udfylde hendes plads for en stund".

Mikela overtager ligeledes Anitas opgaver med Teenklubben og som PR-ansvarlig.