26. marts 2019 - 14:00 > Solrød Strandkirke > Tirsdags cafeen - foredrag "En gamblers bodsgang" ved Rune EngstrømUdskriv event

    

Ludomani er et tabubelagt emne, som kan have mange menneske-lige konsekvenser. Både for ludomanen selv, samfundet og de magtesløse pårørende ude på sidelinjen.
Forfatteren Rune Engstrøm fortæller sin meget personlige livs-historie – råt for usødet. Om hen ved 20 års fangenskab i spille-djævelens vold. Spilleafhængighed er et dyrt og voksende sam-jerget. Derfor bør det tages yderst alvorligt, inden det er alt for sent.
Hør Runes beretning om en lang og indædt kamp for at vende tilbage til et normalt liv. Blandt andet ved hjælp af 900 kilometers pilgrimsvandring på Caminoen i Spanien – og efterfølgende to års arbejde med at skrive bogen ”En gamblers bodsgang”.
Og husk på, at man behøver ikke selv at være ludoman for at høre foredraget. Ligesom man heller behøver at være pårørende til en. Det kan jo blot være fordi, at man er interesseret i, hvad der rører sig rundt omkring i samfundet – og samtidig ønsker at få udvidet sin personlige horisont.