Tirsdagscaféen afslutter efterårs sæsonen tirsdag den 1. december kl. 14, med en hyggelig eftermiddag med oplæsning, julesange og ikke mindst julegodter. Det er i Solrød Strandkirke og alle er velkomne!

Kan man starter december måned bedre end ved at tænde alle stearinlysene, synger julesalmer sammen og lytter til dejlig musik? Nej vel! så kom til Solrød kirke tirsdag den 1. december kl. 19.30.
En håndfuld dygtige musikere spiller julemusik fra Danmark, Norge og Sverige i en blødt jazzet udgave – som også er traditionen tro.
Præst er Charlotte Gravesen og efter gudstjenesten er der glögg og juleknas
Husk at bestille kirkebilen.

Julegospel ved Joyful Noise

En af julens traditioner er Joyful Noise's julekoncerter i Solrød Strandkirke. I år ligger de mandag den 7. december kl. 19.30 med klaver og lørdag den 12. december kl. 15.00 med band. Så kom og vær med til en af julens glæder.

De ni læsninger - En smuk optakt til julen

De ni læsninger er oprindeligt en engelsk tradition, som på en højtidelig måde i ord og toner danner optakt til julen. Ved gudstjenesten den 13. december kl. 11.00 i Solrød Strandkirke flettes musik, julesalmer og læsninger fra bibelen sammen til en gudstjeneste fuld af forhåbning og glæde.
I år kommer sognets pigekor og synger med og for os.
Louise Lysholm er præst, og efter gudstjenesten er der kaffe og julegodter.

Opera og operette toner i Solrød Strandkirke

Hvad skal man lave en dødsyg, mørk og trist mandag aften? JO man skal tage i Solrød Strandkirke mandag den 14. december, og høre den lokale opera/operette sanger Dorthe Elsebet's fantastiske stemme. Det er kl. 19 og der er fri entre.

Julekoncert med Solrød sogns kor

Så er det tid igen at høre Solrød sogns kor synge julesalmer og sange. Torsdag den 17. december kl. 19 i Solrød Strandkirke underholder både pigekoret, Solrød Strandkor samt solister. Der er fri entre.